Lægeeksamineret kosmetolog og spa-therapeut uddannet 2015.

Jeg har, så længe jeg kan huske, drømt om at blive kosmetolog inspireret af min mor og mormor, der begge er kosmetologer. Jeg har igennem mange år været med min mor på klinikken og deltaget på messer indenfor faget, og er super glad for, at min drøm om egen klinik er en realitet.

Lægeeksamineret kosmetolog og fodplejer med mere end 25 års erfaring.

Som nyuddannet drev jeg i 6 år en kosmetolog og fodplejeklinik sammen med min mor i Odder. I de år uddannede jeg mig til farve og stil konsulent samt make-up artist.

I 1992 flyttede vi til Varde, hvor jeg i 10 år har undervist kosmetologer og lavet kurser for kosmetologskoler. Sideløbende drev jeg kosmetolog/fodplejeklinik på samme adresse, hvor vi nu igen har renoveret og istandsat lokalerne.

Jeg har i 8 år arbejdet på spa-steder på vestkysten ( Rømø Golf & Wellness, Dolce Vita Esbjerg, Blåvand Kurbad & Wellness samt Esbjerg Spa & Wellness). Heraf var de 5 år som klinikchef.
Det er en stor glæde, at have klinikfællesskab med min ældste datter. Vi supplere hinanden godt, Anna med en ny moderne kosmetolog uddannelse i bagagen og mine mange års erfaring inden for branchen.

Kontakt os

Ring, mail eller besøg os på:

Scharling Skincare
Kongsgårdsvej 2
6800 Varde

Tlf: 30263934
E-mail: info@scharlingskincare.dk